Brouwerij Allema in Zwolle

Brouwerij Allema in de Zwolse Horeca

De verschillende speciaal bieren van Brouwerij Allema zijn al in diverse Zwolse Horeca zaken te vinden. Met enige trots kunnen wij hieronder al benoemen:

  • Cafe het Beugeltje
  • Cafe de Hetebrij
  • Cafe de Gezelligheid
  • Cafe Zuijdt
  • Restaurant Meneer Jan
  • Restaurant de Nieuwe Keuken

En de lijst wordt steeds langer!

Ben of ken jij een horeca ondernemer die deze heerlijke speciaal bieren uit Zwolle ook aan wil bieden aan je klanten? Laat het ons weten; info@brouwerijallema.nl

Allema bier bij Cafe het Beugeltje in Zwolle
Allema Bier bij Cafe de Gezelligheid Zwolle

Allema Bier op de wisseltap in Zwolle

Onze bieren zijn vanaf nu ook bij Café de Gezelligheid in Zwolle te krijgen. Dit speciaalbieren café vind je in een monumentaal pand in het centrum van Zwolle. 
Met 16 bieren op tap en nog veel meer op fles is er voor elk wat wils. Ze hebben er een schitterend groot terras, met vele zon uurtjes om te genieten van onze speciaalbieren!wissel

Allema Bier in fles te koop in Zwolle

Zoek je een leuke kado verpakking of wil je juist de biertjes zelf thuis opdrinken? Dan ben je bij Jager&Boer aan juiste adres, ook in de binnenstad van Zwolle. 
Daar kan je naast vele mooie vleesproducten ook onze bieren kopen. Zowel los als in een leuke kadoverpakking om als bierpakket cadeau te geven. 

speciaalbier pakket Allema
bierbox bierpakket met glas in kistje voor een high beer

Bierwinkel Zwolle

De speciaal bieren én de bierpakketten van Brouwerij Allema zijn in de Zwolle af te halen. Een echte Bierwinkel is er nog niet maar de biertjes kunnen al op verschillende verkooppunten gekocht worden, zoals bij Jager&Boer én na bestelling afgehaald worden op twee adressen in Zwolle. Zowel in Berkum als in Zwolle Zuid.

Speciaal bier uit het Noorden – Speciaal bier uit Zwolle. Wij zullen daarom ook zeker aanwezig zijn bij het volgende bierfestival in Zwolle.

Bierbrouwerij Zwolle 

Brouwerij Allema heeft de toekomst droom om een eigen bierbrouwerij in Zwolle te openen. Op dit moment hebben wij de vergunning van de gemeente Zwolle binnen om in ons huidige pand te gaan brouwen. Wij hopen eind 2023 onze eerste bieren in Zwolle te kunnen brouwen. Het volgende op de wensen lijst is dan een:

Brouw cafe / Brewpub Zwolle

Bier ontwikkelen